Open dagen Apeldoorn

fvs

A life of experiences

Wat is nou een mooiere plek om te studeren dan op de hoofdvestiging van de Fotovakschool? Direct naast het station en het centrum van de stad is de Fotovakschool Apeldoorn gevestigd.

In een prachtig monumentaal pand worden de lessen gegeven en zijn er verschillende ruimtes waar je op werkdagen en avonden aan de slag kunt. Met een businessschool en een hotelschool als buren ligt de Fotovakschool in een prachtige onderwijsomgeving.

Het kleine en warme team is altijd bereid je te helpen en doet er alles aan om jou als student de fotograaf te maken die je wilt zijn.

Of je nu komt voor een korte Basiscursus, of een 2-, 3- of 4-jarig traject (afhankelijk van vooropleiding en intensiviteit), je leert op de Fotovakschool hoe je je professioneel kunt ontwikkelen in de fotografie.

U kunt hier zien wanneer alle open dagen op locatie Apeldoorn plaatsvinden en wat hier precies te doen is.

Wat te verwachten op de open dagen

- Uitgebreide informatie over al onze opleidingen
- Portfoliobespreking en intakes, dus neem je eigen foto's mee!
- Informatie over camera's en andere fotoapparatuur
- Expositie van werk van studenten

Open Dagen voor Voltijd- en Deeltijd opleidingen vinden meermaals per jaar plaats. Volg ons op Facebook voor data en uitnodigingen.

fvs apeldoorn  MG 4067
diploma uitreiking VVO FVD Ap 03062015 01 kopie    Pure musical 162 bewerkt

Onderstaand overzicht geeft weer welke studies de Fotovakschool Apeldoorn aanbied. Klik op de afbeelding voor uitgebreide informatie.

5Basisopleiding

Vakopleiding fotografie

am aleksandra kowalski 3Photographic design

daantje
Vakopleiding fotografie
20140407 foods 2 2 frank verbruggen
Toegepaste fotografie en beeldcommunicatie

Hoofdvestiging Apeldoorn
Spoorstraat 27
7311 PE Apeldoorn

T: 055- 356 05 22

closeupspoorstraat

spoorstraatVergroot

Mocht u in de gelegenheid zijn om gebruik te maken van het openbaar vervoer, dan raden we u dit ten zeerste aan. De Fotovakschool is namelijk op een steenworp afstand van het Centraal Station.

Mocht u toch met de auto komen, dan beschikt de school in de regel over voldoende parkeergelegenheid. In voorkomende gevallen kan gebruik worden gemaakt van de Parkeergarage Koningshaven.

Vier keer per jaar Open Dagen op alle vestgingen van de Fotovakschool.