Open dagen Rotterdam

fvs

A life of experiences

In het centrum van Rotterdam vind je de Witte de Withstraat: multiculti, kunstzinnig en gezellig. Een straat met musea, galeries, kroegen en eetcafé’s: een ideale locatie voor creatieve mensen zoals jij!

Midden in deze levendige omgeving staat de Fotovakschool, University of Applied Photography. Gehuisvest in het NRC-gebouw: lang het thuis van de krant, maar ook van het Nederlands Fotoarchief en het Nederlands Foto Instituut, voorganger van het huidige Fotomuseum. Een gebouw dat al ruim honderd jaar fotografie ademt!

Op deze inspirerende geschiedenis bouwt de Fotovakschool aan de fotografen van de toekomst. Gemotiveerde studenten, hun werk tentoongesteld in de gangen, ruime studio’s en computerlokalen, toegewijde docenten die hun sporen hebben verdiend in het vak. Een opleiding volgens het Rotterdamse motto: ‘niet lullen maar poetsen’. Een opleiding die vraagt om inzet en doorzettingsvermogen. Een opleiding die jóu wil laten groeien.

Wil jij je fotografische talenten verkennen en ontplooien?

Ben je nieuwsgierig naar onze lessen en of de opleiding bij je past?

Kom dan naar een van onze open dagen.

Wat te verwachten op de open dagen

- Uitgebreide informatie over al onze opleidingen
- Portfoliobespreking en intakes, dus neem je eigen foto's mee!
- Informatie over camera's en andere fotoapparatuur
- Expositie van werk van studenten

Open Dagen voor Voltijd- en Deeltijd opleidingen vinden meermaals per jaar plaats. Volg ons op Facebook voor data en uitnodigingen.

pand rotterdam karym ahmed
kerstontbijt 2014 10

Onderstaand overzicht geeft weer welke studies de Fotovakschool Rotterdam aanbied. Klik op de afbeelding voor uitgebreide informatie.

Basisopleiding

6Vakopleiding fotografie

am aleksandra kowalski 3Photographic design

daantje
MBO fotografie

20140407 foods 2 2 frank verbruggen
Toegepaste fotografie en beeldcommunicatie

Fotovakschool Rotterdam
Witte de Withstraat 63
3012 BN Rotterdam

T: 055- 356 05 22

Reisadvies: Vanaf Rotterdam Centraal Station

Lopen: via de Westersingel en de Mauritsweg. Bij Boymans linksaf de Witte de Withstraat in, ca 15 min.
Tram: lijn 7 of 20. Uitstappen bij Museumpark (3e halte).
Metro: uitstappen bij station Beurs of Eendrachtsplein.

Parkeren kan bij parkeergarage Westblaak aan de Hartmanstraat 35 in Rotterdam.

De school is gehuisvest in het voormalig pand van het Nederlands Fotomuseum en direct naast NRC Café

Open Dagen FVS 15 16
Vergroot

Vier keer per jaar Open Dagen op alle vestgingen van de Fotovakschool.