Log in

Procedure

Wij voeren met iedereen die de hbo-verkorte opleiding wil volgen een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek nemen we samen met jou je cv door. Aan de hand van de informatie die je verschaft over jouw opgedane kennis en ervaring schatten we in hoe je kunt instromen en welke beroepstaken je al beheerst. Ook word je uitgebreid geïnformeerd over het eventuele vervolg van de procedure.

De Nederlandse Fotovakschool beschikt over een online assessment voor instromers. De basis voor het assessment zijn de beroepstaken met de daaraan gekoppelde leeruitkomsten. Je vult digitaal een overzicht in waarbij je per beroepstaak aangeeft wat je al beheerst. Je onderbouwt dit door bewijs in de vorm van beroepsproducten, diploma’s en/of certificaten. Dit geheel wordt ter beoordeling aan de examencommissie voorgelegd, waarop de aangewezen examinator tot een besluit komt.

 

Afronding

Het oordeel van de examencommissie leidt tot een op maat gemaakt hbo-traject dat jij nog moet doorlopen. Van dit traject ontvang je een overzicht, alsmede van de kosten die het met zich meebrengt.

Interesse in een intakegesprek? Neem dan contact op met Monique Eenkhoorn op 055 – 3560522 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Facts 

Niveau Hbo
Studieduur Verschillend
Stage Ja
Diploma Ja, bachelor
Toezicht Onderwijsinspectie,
NVAO, NRTO
Titel Bachelor of Arts
Fiscaal aftrekbaar Ja (mits er geen recht is op studiefinanciering)
Studiefinanciering Ja (geen reguliere studiefinanciering, maar wel het levenlanglerenkrediet)

Bezoek een open dag