Log in

Basiscursus Photoshop

Fotograaf: Frederique Bijl

Ben jij gefascineerd door beelden en wil je meer weten over digitale beeldbewerking? Zet dan je eerste stap met de Basiscursus Photoshop. Daar leer je alle basistechnieken van het bewerken van beeld. Na deze basiscursus heb je de benodigde basiskennis in huis om zelf foto's te kunnen bewerken, maar je kunt je ook verder verdiepen met de Vervolgcursus Photoshop.

Opleiding

De Basiscursus Photoshop is een oriënterende opleiding voor iedereen die gefascineerd is door beeldbewerking en graag zelf aan de slag wil, maar nog niet goed weet hoe. Tijdens de Basiscursus Photoshop leer je de basiskennis van de beeldbewerking in Adobe Photoshop. Een leuke, leerzame cursus voor het uitbreiden van je photoshopskills.

Basiskennis

Tijdens deze Basiscursus Photoshop behandelen we de meest gangbare gereedschappen binnen Photoshop. Je leert creatief om te gaan met sectiegereedschappen, lagen en laagmaskers en non-destructief retoucheren. We leren je ook hoe je gebruik kunt maken van startfilters en smartobjects.

 

Curriculum

Studieduur

De studieduur bedraagt 4 dagdelen.

 

Startdatum en lesrooster

Les

Locatie

Lestijden

Startmoment

Prijzen 1-2-2021 tot 1-2-2022

4 dagdelen

€ 225

 

Benodigdheden

Bij aanvang van de cursus heb je een notebook met Adobe Creative Cloud software (Adobe studentenversie) nodig. De studentenversie van Adobe kan tegen ongeveer 140 euro per jaar via de school worden aangeschaft. De keuze tussen Windows of Mac is aan de student zelf en is afhankelijk van de wensen en het beschikbare budget. Voor de systeemeisen verwijzen wij je naar de website van Adobe: https://helpx.adobe.com/nl/photoshop/system-requirements.html.

Toelatingseisen

Voor het volgen van de Basiscursus Photoshop is geen vooropleiding vereist.

Studiefinanciering

Niet van toepassing. 

Facts 

Niveau Basis, oriënterend
Studieduur 4 dagdelen
Stage Nee
Diploma Certificaat
Toezicht NRTO
Titel Nee
Fiscaal aftrekbaar Nee

Studiefinanciering

Nee

Bezoek een open dag