De Fotovakschool Venlo is gevestigd in een authentieke onder architectuur ontworpen 20-er jaren school. Een pand met karakter. De sfeer is er een van gemoedelijkheid en kleinschaligheid, met veel aandacht voor elke student.

In het gezellige centrum van Venlo, bevindt zich de Fotovakschool University of Applied Photography. Gelegen aan de Julianastraat 3 zitten wij in een prachtig pand dat is gebouwd in de stijl van Amsterdamse School van Architectuur. Dit pand heeft een rijke geschiedenis en staat direct verbonden met de ontwikkeling van de Duitse lenzenfabrikant Carl Zeiss, die in Venlo van 1928 tot 1953 een fabriek hadden staan. Binnen de oude muren van deze voormalig Duitse school (waar de kinderen van de Carl Zeiss werknemers op school zaten), wordt hard gewerkt om nieuwe geschiedenis te schrijven. Jong en oud worden hier, door ervaren en toegewijde docenten, tot fotograaf opgeleid en klaar gemaakt voor succes.

Venlo is cultureel volop in ontwikkeling: musea, muziek en hippe eetgelegenheden zijn tegenwoordig kenmerkend voor deze bloeiende stad. De ideale plek voor de moderne Bourgondiër die passie en gedrevenheid heeft voor de fotografie.

Julianastraat 3
5911 AX Venlo