Bezoek onze open dagen in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven of Rotterdam en kom alles te weten over de opleiding en vestiging van jouw keuze. Je kunt ook vanuit huis onze online open avonden "bezoeken" of onze livestreams volgen.

RGK 20200118 3042 verkleind

Nieuwsgierig naar de sfeer op onze academie? Bekijk op deze pagina de vlogs speciaal door onze studenten voor jou gemaakt of bekijk de trailer van onze academie. Ben je op zoek naar meer informatie of wil je de sfeer zelf ervaren? We staan je graag persoonlijk te woord tijdens onze open dagen, online open avonden of livestreams.

Open dagen

Tijdens de open dagen maak je kennis met onze docenten en studenten. Natuurlijk zie je ook alles van de locatie. Er zijn activiteiten, zoals fotoshoots en het bespreken van je portfolio. Via onderstaande button kun je je aanmelden voor de open dag op één van onze vier vestigingen. Je geeft daarbij zelf het tijdslot aan. Vanwege COVID-19 wordt het inrichten en toegankelijk maken van de open dagen met uiterste voorzichtigheid aangepakt. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Bij binnenkomst is het gebruik van een mondkapje verplicht!

Data open dagen Aanmelden open dag

Online open avonden

Neem een digitaal kijkje op onze academie. Zo kun jij je optimaal oriënteren op een opleiding. Wil je graag één op één in gesprek met een docent of student? Dat kan, zij zitten klaar voor een videogesprek. Dus vraag maar raak. Of luister mee met de algemene voorlichting. Op deze avond kan je gelijk je online intakegesprek voeren. Liever één van onze medewerkers telefonisch spreken? Ook dat kan! Bel 085 019 0391 en we staan je graag te woord. Via onderstaande button kun je je aanmelden voor de online open avond. Je geeft daarbij zelf het tijdslot aan. De online open avonden vinden plaats op de volgende donderdagen:

1 oktober 2020 | 29 oktober 2020 | 19 november 2020 | 7 januari 2021 | 28 januari 2021 | 4 maart 2021 | 25 maart 2021

Aanmelden online open avond

Livestreams

Wij verzorgen de komende maanden een aantal livestreams. Tijdens zo'n livestream krijg je een rondleiding op onze vestigingen en je kunt gelijktijdig live al jouw vragen stellen! De livestreams zullen om 12:00 uur plaatsvinden en zijn te volgen via YouTube. Zet de volgende woensdagen in jouw agenda:

28 oktober 2020 | 6 januari 2021 | 3 maart 2021

Bekijk de trailer van onze academie

Wat maakt onze school zo uniek?

Wat zeggen onze (oud)studenten?

Loop mee met onze student in Amsterdam

Loop mee met onze student in Apeldoorn

Loop mee met onze student in Rotterdam

Loop mee met onze student in Eindhoven