Log in

Bezoek onze open dagen in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven of Rotterdam of kom een dag proefstuderen! Je kunt je ook aanmelden voor een persoonlijk opleidingsadvies of vanuit huis onze online open dagen "bezoeken".

 

Schermafbeelding 2021 03 16 om 11.39.08 verkleind

Nieuwsgierig naar de sfeer op onze academie? Bekijk op deze pagina de vlogs speciaal door onze studenten voor jou gemaakt of bekijk de trailer van onze academie. Ben je op zoek naar meer informatie of wil je de sfeer zelf ervaren? Dat kan! 

Open dagen en avonden (fysiek)

Tijdens de open dagen maak je kennis met onze docenten en studenten. Natuurlijk zie je ook alles van de locatie. Er zijn activiteiten, zoals fotoshoots en het bespreken van je portfolio. Vanwege COVID-19 wordt het inrichten en toegankelijk maken van de open dagen met uiterste voorzichtigheid aangepakt. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Bij binnenkomst is het gebruik van een mondkapje verplicht! 

Aanmelden open dag Data open dagen


Open dagen en avonden (online)

Neem een digitaal kijkje op onze academie. Zo kun jij je optimaal oriënteren op een opleiding. Wil je graag in gesprek met een docent of student? Dat kan, zij zitten klaar voor een videogesprek. Dus vraag maar raak. Of luister mee met de algemene voorlichting. Ook is het mogelijk online jouw intakegesprek te voeren. Liever één van onze medewerkers telefonisch spreken? Ook dat kan! Bel 085 019 0391 en we staan je graag te woord. 

Nog geen online open dagen gepland

 

Persoonlijk Opleidingsadvies 

Kies een locatie, opleiding en tijd en kom bij ons binnen lopen om al jouw vragen te stellen. Wat houdt de studie precies in? Wat kan ik verwachten in de praktijk? Eén van onze studieadviseurs staat op het door jou gekozen moment voor je klaar. Je krijgt meteen een rondleiding door het gebouw om de sfeer te proeven. Zie jij jezelf hier binnenkort al in de studio staan?

Aanmelden Persoonlijk Opleidingsadvies

 

Proefstuderen in de Praktijk 

Kom bij ons op locatie een dag(deel) proefstuderen! Tijdens het Proefstuderen in de Praktijk volg je samen met andere proefstudeerders een aantal lessen uit het lesprogramma van de opleiding waarin jij interesse hebt. Een inspirerende kans om de sfeer te proeven, te zien wat je kan verwachten van jouw favoriete opleiding én om de locatie te ontdekken! Je kunt kiezen voor onze mbo of hbo voltijdopleidingen. 

Aanmelden proefstuderen