Open dagen 2017-2018

fvs

A life of experiences

Om de best mogelijke studiekeuze te maken is het belangrijk om van te voren een keer van de school te komen proeven. Een open dag is daarvoor een plek bij uitstek. Op onze open dagen kan je alles te weten over de Fotovakschool en de opleidingen die wij aanbieden. Er zijn altijd docenten en studenten aanwezig die je een nog reƫler beeld van de verschillende studies en de school kunnen geven.

Wat is er nog meer te doen?

• Uitgebreide informatie over al onze opleidingen.
  • Portfoliobespreking en intakes, dus vergeet je foto's niet.
  • Verschillende lezing en proeflessen over fotografie
  • Informatie over allerlei fotografie apparatuur
  • Expositie van werk van studenten
  • Rondleiding door de school