Logo Graduation Show horizontaalkopie

Wat is de Fotovakschool Graduation Show?

Ieder jaar krijgen de beste afgestudeerde studenten de kans om hun werk een week lang tentoon te stellen in onze vestiging Fotovakschool Amsterdam. Publiek, deskundigen en geïnteresseerden zijn van harte welkom om nieuw talent te ontmoeten en hun publieksstem kenbaar te maken. De afgestudeerden kunnen ook een projectplan indienen om zich te kwalificeren voor de Keep an Eye Fotovakschool Award.

Wat is het Grand Grant Event?

Op de feestelijke Grand Grant Evening op 17 november 2017 in Pakhuis de Zwijger pitchen tien genomineerden hun projectplannen om de Keep an Eye Fotovakschool Grant van €10.000 te winnen. Een deskundige jury maakt de winnaars bekend. Wil je aanwezig zijn? Volg ons dan op Facebook voor de uitnodiging.

Keep an Eye Foundation

Onze grootste partner is de Keep an Eye Foundation. De Keep an Eye Foundation ondersteunt jonge, getalenteerde, in Nederland studerende kunstenaars, muzikant (of andere artistiekelingen) bij het realiseren van hun eerste professionele stappen. Door middel van de Grants doen ze dit dus ook in samenwerking met de Fotovakschool. Wil je meer weten over de Keep an Eye Foundation klik dan hier.

Grad 2016 1 260x174

Graduation Show

Fotovakschool Grand Grand event 00 35 260x173

Grand Grant Event

Vier keer per jaar Open Dagen op alle vestgingen van de Fotovakschool.