Open dagen Venlo

fvs

A life of experiences

In het gezellige centrum van Venlo, bevindt zich de Fotovakschool University of Applied Photography. Gelegen aan de Julianastraat 3 zitten wij in een prachtig pand dat is gebouwd in de stijl van Amsterdamse School van Architectuur. Dit pand heeft een rijke geschiedenis en staat direct verbonden met de ontwikkeling van de Duitse lenzen fabrikant Carl Zeiss, die in Venlo van 1928 tot 1953 een fabriek hadden staan .

Binnen de oude muren van deze voormalig Duitse school (waar de kinderen van de Carl Zeiss werknemers op school zaten), wordt hard gewerkt om nieuwe geschiedenis te schrijven. Jong en oud worden hier, door ervaren en toegewijde docenten, tot fotograaf opgeleid en klaar gemaakt voor succes.

Venlo is cultureel gezien, volop in ontwikkeling: musea, muziek en hippe eet gelegenheden zijn tegenwoordig kenmerkend voor deze bloeiende stad. De ideale plek voor de moderne Bourgondiër die passie en gedrevenheid heeft voor de fotografie.

Je kunt hier zien wanneer alle open dagen op locatie Venlo plaatsvinden en wat hier precies te doen is.

Wat te verwachten op de open dagen

- Uitgebreide informatie over al onze opleidingen
- Portfoliobespreking en intakes, dus neem je eigen foto's mee!
- Informatie over camera's en andere fotoapparatuur
- Expositie van werk van studenten

- Rondleidingen door het gebouw

Open Dagen voor Voltijd- en Deeltijd opleidingen vinden meermaals per jaar plaats. Volg ons op Facebook voor data en uitnodigingen.

VenloSchool2488 Eggen Laurens20
TeamPhoto Greidanus Hylke18

Onderstaand overzicht geeft weer welke studies de Fotovakschool Venlo aanbied. Klik op de afbeelding voor uitgebreide informatie.

Basisopleiding

6Vakopleiding fotografie

am aleksandra kowalski 3Photographic design

daantje