Keep an Eye & Fotovakschool Grant

Banner2.0

Het Grand Grant Event

Ieder jaar reikt de Fotovakschool in samenwerking met de Keep an Eye Foundation verschillende Grants uit. Studenten kunnen zich nomineren door mee te doen aan de Graduation Show van de Fotovakschool. De deelnemers van deze Show mogen allemaal een projectplan inleveren met daarin het project waarvoor ze de Grant zouden gebruiken. Een vakkundige jury kiest de 10 beste plannen uit. Deze 10 krijgen de kans om tijdens de Grand Grant Evening hun project te pitchen. Op basis hiervan worden de winnaars gekozen.

De Keep an Eye Foundation

De Keep an Eye Foundation ondersteunt jonge, getalenteerde, in Nederland studerende kunstenaars, muzikant (of andere artistiekelingen) bij het realiseren. Door middel van de Grants doen ze dit dus ook in samenwerking met de Fotovakschool. Wil je meer weten over de Keep an Eye Foundation klik dan hier.

Stichting logo online  restyling logo keep an eye1

banner grashow