Log in

Vestigingen

Fotograaf: Manouk Rijper
Studeren aan de Fotovakschool kan in Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn, Venlo, Boxtel en Hilversum. We zijn vanuit heel Nederland goed te bereiken en een aantal vestigingen is gelegen aan of nabij het station. Kom gerust kijken. We hebben regelmatig open dagen.

De Fotovakschool Apeldoorn is gevestigd in een prachtig pand, gelegen aan het stationsplein. Met de trein of bus stap je dus voor de deur uit! De locatie heeft het karakter van een grote studio en er heerst een gemoedelijke sfeer. 

Open dag 12 januari 2019

10:00 - 15:00 uur

Van mbo tot hbo en van voltijd tot deeltijd, de Fotovakschool geeft de kans en ruimte om je professioneel te ontwikkelen in de fotografie. Ontdek alles op onze hoofdvestiging aan de Spoorstraat 27 in Apeldoorn. 

Zoals de stad Amsterdam, bruist de vestiging van de Fotovakschool Amsterdam van creativiteit. Gelegen in het centrum van de stad cultiveren we het bruisende karakter van de stad zelf. 

Open dag 19 januari 2019

10:00 - 15:00 uur

Op de Fotovakschool Amsterdam bieden wij al onze opleidingen aan, voltijd en deeltijd. Iedereen kan zich ontwikkelen passend wat bij hem of haar hoort en alle docenten zijn bereid om jou te begeleiden waar je goed in bent. Ontmoet ons op de open dag. 

Gelegen op de Kop van Zuid, in een cultuurpakhuis aan de Wilhelminakade, wordt er zoals het de stad betaamt hard gewerkt aan innovatieve fotografieprojecten.

Open dag 12 januari 2019

10:00 - 15:00 uur 

Van mbo tot hbo en van voltijd tot deeltijd, onze inspirerende locatie in Rotterdam heeft het allemaal. Ontmoet ons op de open dag aan de Wilhelminakade 320.

De Fotovakschool Venlo is gevestigd in een authentieke onder architectuur ontworpen 20-er jaren school. Een pand met karakter. De sfeer is er een van gemoedelijkheid en kleinschaligheid, met veel aandacht voor elke student. 

 

Ben jij gepassioneerd en gedreven om je professioneel te ontwikkelen in de fotografie? Ontmoet ons in het centrum van Venlo aan de Julianastraat 3. Alleen het pand van onze vestiging in Venlo is al een fotolocatie! 

no-open-dagen

Bij de Fotovakschool in Boxtel heerst een ongedwongen, familiale en vooral Brabantse sfeer. Iedereen kent elkaar en er worden leuke (fotografie) activiteiten georganiseerd. 

Open dag 12 januari 2019

10:00 - 15:00 uur

Studeren in deeltijd? Eindelijk een vak leren dat je raakt? Op je eigen niveau creatief en vakmatig leren fotograferen? Kom dan kennismaken op onze open dag bij Fotovakschool-locatie Boxtel aan de Parallelweg Zuid 33.

Gelegen in het hart van media valley en op loopafstand van het station, ligt de Dutch Filmers Academy; aan creativiteit geen gebrek. 

Open dag 19 januari 2019

10:00 - 15:00 uur

Gelegen in het hart van media valley en op loopafstand van het station, ligt de Dutch Filmers Academy; aan creativiteit geen gebrek. Ontmoet ons op de open dag aan de Korte Noorderweg 12.