Log in

Vestigingen

Fotograaf: Manouk Rijper
Studeren aan de Nederlandse Fotovakschool kan in Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Venlo en Boxtel. We zijn vanuit heel Nederland goed te bereiken en een aantal vestigingen is gelegen aan of nabij het station. Kom gerust kijken. We hebben regelmatig open dagen.

Met meer vestigingen vind je de Nederlandse Fotovakschool verspreid over heel Nederland. Vanaf medio 2019 kun je ook in het bruisende en creatieve Eindhoven terecht!

Open avond 22 mei 2019

18:00 - 21:00 uur

Met meer vestigingen vind je de Nederlandse Fotovakschool verspreid over heel Nederland. Vanaf medio 2019 kun je ook in het bruisende en creatieve Eindhoven terecht. We zitten midden in een dynamische onderwijsomgeving, namelijk op de TU/e Campus.

 

De Nederlandse Fotovakschool Apeldoorn is gevestigd in een prachtig pand, gelegen aan het stationsplein. Met de trein of bus stap je dus voor de deur uit! De locatie heeft het karakter van een grote studio en er heerst een gemoedelijke sfeer. 

Open dag 18 mei 2019

10:00 - 15:00 uur

Van mbo tot hbo en van voltijd tot deeltijd, de Nederlandse Fotovakschool geeft de kans en ruimte om je professioneel te ontwikkelen in de fotografie. Ontdek alles op onze hoofdvestiging aan de Spoorstraat 27 in Apeldoorn.

Zoals de stad Amsterdam, bruist de vestiging van de Nederlandse Fotovakschool Amsterdam van creativiteit. Gelegen in het centrum van de stad cultiveren we het bruisende karakter van de stad zelf. 

Open dag 25 mei 2019

10:00 - 15:00 uur

Op de Nederlandse Fotovakschool Amsterdam bieden wij al onze opleidingen aan, voltijd en deeltijd. Iedereen kan zich ontwikkelen passend wat bij hem of haar hoort en alle docenten zijn bereid om jou te begeleiden waar je goed in bent. Ontmoet ons op de open dag.

Gelegen op de Kop van Zuid, in een cultuurpakhuis aan de Wilhelminakade, wordt er zoals het de stad betaamt hard gewerkt aan innovatieve fotografieprojecten.

Open dag 18 mei 2019

10:00 - 15:00 uur 

Van mbo tot hbo en van voltijd tot deeltijd, onze inspirerende locatie in Rotterdam heeft het allemaal. Ontmoet ons op de open dag aan de Wilhelminakade 320.

De Nederlandse Fotovakschool Venlo is gevestigd in een authentieke onder architectuur ontworpen 20-er jaren school. Een pand met karakter. De sfeer is er een van gemoedelijkheid en kleinschaligheid, met veel aandacht voor elke student. 

 

Let op: de vestiging in Venlo zal medio 2019 sluiten en verhuizen naar de vestiging in Eindhoven.

no-open-dagen

Bij de Nederlandse Fotovakschool in Boxtel heerst een ongedwongen, familiale en vooral Brabantse sfeer. Iedereen kent elkaar en er worden leuke (fotografie) activiteiten georganiseerd. 

Open dag 18 mei 2019

10:00 - 15:00 uur

Studeren in deeltijd? Eindelijk een vak leren dat je raakt? Op je eigen niveau creatief en vakmatig leren fotograferen? Kom dan kennismaken op onze open dag. 

Let op: de vestiging in Boxtel zal medio 2019 sluiten en verhuizen naar de vestiging in Eindhoven.