Log in

Vestigingen

Fotograaf: Manouk Rijper
Studeren aan de Nederlandse Fotovakschool kan in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven en Rotterdam. We zijn vanuit heel Nederland goed te bereiken en de vestigingen zijn gelegen aan of nabij het station. Kom gerust kijken. We hebben regelmatig open dagen.

Zoals de stad Amsterdam, bruist de vestiging van de Nederlandse Fotovakschool Amsterdam van creativiteit.

Open dag 21 maart 2020: UITGESTELD

Volgende open dagen: 16 mei 2020. 
10.00 tot 15.00 uur.

Op de Nederlandse Fotovakschool Amsterdam bieden wij al onze opleidingen aan, voltijd en deeltijd. Iedereen kan zich ontwikkelen passend wat bij hem of haar hoort en alle docenten zijn bereid om jou te begeleiden waar je goed in bent. Ontmoet ons op de open dag.

De Nederlandse Fotovakschool Apeldoorn is gevestigd in een prachtig pand, gelegen aan het stationsplein. Met de trein of bus stap je dus voor de deur uit! De locatie heeft het karakter van een grote studio en er heerst een gemoedelijke sfeer. 

Open dag 14 maart 2020: UITGESTELD

Volgende open dagen: 9 mei 2020. 
10.00 tot 15.00 uur.

Van mbo tot hbo en van voltijd tot deeltijd, de Nederlandse Fotovakschool geeft de kans en ruimte om je professioneel te ontwikkelen in de fotografie. Ontdek alles op onze hoofdvestiging aan de Spoorstraat 27 in Apeldoorn.

Met meer vestigingen vind je de Nederlandse Fotovakschool verspreid over heel Nederland. Sinds medio 2019 kun je ook in het bruisende en creatieve Eindhoven terecht!

Open dag 14 maart 2020: UITGESTELD

Volgende open dagen: 9 mei 2020.
10.00 tot 15.00 uur.

Met meer vestigingen vind je de Nederlandse Fotovakschool verspreid over heel Nederland. Sinds medio 2019 kun je ook in het bruisende en creatieve Eindhoven terecht. We zitten midden in een dynamische onderwijsomgeving, namelijk op de TU/e Campus.

 

Gelegen op de Kop van Zuid, in een cultuurpakhuis aan de Wilhelminakade, wordt er zoals het de stad betaamt hard gewerkt aan innovatieve fotografieprojecten.

Open dag 25 april 2020: UITGESTELD

10.00 tot 15.00 uur.

Van mbo tot hbo en van voltijd tot deeltijd, onze inspirerende locatie in Rotterdam heeft het allemaal. Ontmoet ons op de open dag aan de Wilhelminakade 320.