Log in

Studeren aan de Fotovakschool kan in Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn, Venlo, Boxtel en Hilversum. We zijn vanuit heel Nederland goed te bereiken en een aantal vestigingen is gelegen aan of nabij het station. Kom gerust kijken. We hebben regelmatig open dagen. 

Apeldoorn Amsterdam Rotterdam Venlo BoxtelHilversum

De Fotovakschool Apeldoorn is gevestigd in een prachtig pand, gelegen aan het stationsplein. Met de trein of bus stap je dus voor de deur uit! De locatie heeft het karakter van een grote studio en er heerst een gemoedelijke sfeer. 

 

Zoals de stad Amsterdam, bruist de vestiging van de Fotovakschool Amsterdam van creativiteit. Gelegen in het centrum van de stad cultiveren we het bruisende karakter van de stad zelf. 

 

Gelegen in het centrum van Rotterdam, in een herenpand aan de Witte de Withstraat, wordt er zoals het de stad betaamd hard gewerkt aan innovatieve fotografieprojecten. 

 

De Fotovakschool Venlo is gevestigd in een authentieke onder architectuur ontworpen 20-er jaren school. Een pand met karakter. De sfeer is er een van gemoedelijkheid en kleinschaligheid, met veel aandacht voor elke student. 

 

Bij de Fotovakschool in Boxtel heerst een ongedwongen, familiale en vooral Brabantse sfeer. Iedereen kent elkaar en er worden leuke (fotografie) activiteiten georganiseerd. 

 

Gelegen in het hart van media valley en op loopafstand van het station, ligt de Dutch Filmers Academy; aan creativiteit geen gebrek.