Log in

Gelegen in het centrum van Rotterdam, in een herenpand aan de Witte de Withstraat, wordt er zoals het de stad betaamd hard gewerkt aan innovatieve fotografieprojecten. 

 

In het centrum van Rotterdam vind je de Witte de Withstraat: multiculti, kunstzinnig en gezellig. Een straat met musea, galeries, kroegen en eetcafé’s: een ideale locatie voor creatieve mensen zoals jij! Midden in deze levendige omgeving staat de Fotovakschool, University of Applied Photography. Gehuisvest in het NRC-gebouw: lang het thuis van de krant, maar ook van het Nederlands Fotoarchief en het Nederlands Foto Instituut, voorganger van het huidige Fotomuseum. Een gebouw dat al ruim honderd jaar fotografie ademt! 

Op deze inspirerende geschiedenis bouwt de Fotovakschool aan de fotografen van de toekomst. Gemotiveerde studenten, hun werk tentoongesteld in de gangen, ruime studio’s en computerlokalen, toegewijde docenten die hun sporen hebben verdiend in het vak. Een opleiding volgens het Rotterdamse motto: ‘niet lullen maar poetsen’. Een opleiding die vraagt om inzet en doorzettingsvermogen. Een opleiding die jóu wil laten groeien.

 

fotovakschool rotterdam 1

Open dag november

Datum en tijden volgen

Van mbo tot hbo en van voltijd tot deeltijd, onze inspirerende locatie in Rotterdam heeft het allemaal. Ontmoet ons op de open dag aan de Witte de Withstraat 63.

 

Contact

 

Witte de Withstraat 63
3012 BN Rotterdam

 

055 356 0522

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Vestigingsleider

 

Dhr. J. (Jos) van Lavieren

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.