Log in

Gelegen op de Kop van Zuid, in een cultuurpakhuis aan de Wilhelminakade, wordt er zoals het de stad betaamt hard gewerkt aan innovatieve fotografieprojecten.

 

Aanmelden open dag

Aan de Wilhelminakade in Rotterdam staat het voormalige werkplaatsgebouw van de Holland-Amerika Lijn. Ook wel bekend als het gebouw Las Palmas. Een cultuurpakhuis op de Kop van Zuid waar ook Hotel New York, film- en muziektheater LantarenVenster, Cruise Terminal Rotterdam, het Luxor Theater en de Erasmusbrug het decor vormen. Maar daar is toch ook het Nederlands Fotomuseum gevestigd? Klopt! En in datzelfde gebouw, midden in deze culturele en internationale omgeving, vind je sinds de zomer van 2018 de Nederlandse Fotovakschool, faculteit van de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie.

Een inspirerende fotografielocatie aan het water waar je als fotograaf van de toekomst wordt opgeleid. Een school met gemotiveerde studenten die les ontvangen van vakkundige docenten in een moderne leeromgeving met studio’s en lokalen en ruimtes waar hun werk wordt tentoongesteld.

Een opleiding volgens het Rotterdamse motto: ‘niet lullen maar poetsen’. Een opleiding die vraagt om inzet en doorzettingsvermogen. Een opleiding die jóu wil laten groeien.

 

 

Contact

 

Nederlandse Academie voor Beeldcreatie
Gebouw Las Palmas
Wilhelminakade 320
3072 AR Rotterdam

 

085 019 0391

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Directeur

 

Dhr. B. (Brendan) van den Beuken

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.