Data open dagen

Fotograaf: Pé Chan

Tijdens onze open dagen maak je kennis met de docenten, studenten en natuurlijk zie je alles van de locatie. Er zijn ook activiteiten, zoals fotoshoots en het bespreken van je portfolio.

Op donderdagavond 10 maart is er ook een online open avond gepland voor studenten die interesse hebben in een deeltijd-opleiding.

Aanmelden open dag Aanmelden online open avond

fotovakschool rotterdam 1
Datum: zaterdag 21 mei

Van mbo tot hbo en van voltijd tot deeltijd, onze inspirerende locatie in Rotterdam (naast het Nederlands Fotomuseum) heeft het allemaal.

fotovakschool rotterdam 1

Datum: zaterdag 14 mei

Met een groeiende vraag naar fotografieonderwijs mochten wij op een prominente plaats in het zuiden niet ontbreken. Sinds medio 2019 kun je daarom ook in het bruisende en creatieve Eindhoven terecht.

Datum: zaterdag 21 mei

Op de Nederlandse Fotovakschool Amsterdam bieden wij al onze opleidingen aan, voltijd en deeltijd. Iedereen kan zich ontwikkelen passend wat bij hem of haar hoort.

Datum: zaterdag 14 mei

Van mbo tot hbo en van voltijd tot deeltijd, op onze hoofdvestiging in Apeldoorn krijg je de kans en de ruimte om je professioneel te ontwikkelen in de fotografie.