Log in

Tijdens onze open dagen maak je kennis met de docenten, studenten en natuurlijk zie je alles van de locatie. Er zijn ook activiteiten, zoals fotoshoots, proeflessen en het bespreken van je portfolio. Staat jouw voorkeurslocatie er niet bij? Houd onze website of Facebook-pagina in de gaten. Hierop worden alle aankondigingen gedaan. 

Open dag november

Datum en tijden volgen

Ben jij gepassioneerd en gedreven om je professioneel te ontwikkelen in de fotografie? Ontmoet ons in het centrum van Venlo aan de Julianastraat 3. Alleen het pand van onze vestiging in Venlo is al een fotolocatie! 

fotovakschool rotterdam 1

Open dag november

Datum en tijden volgen

Van mbo tot hbo en van voltijd tot deeltijd, onze inspirerende locatie in Rotterdam heeft het allemaal. Ontmoet ons op de open dag aan de Witte de Withstraat 63.

Open dag november

Datum en tijden volgen

Op de Fotovakschool Amsterdam bieden wij al onze opleidingen aan, voltijd en deeltijd. Iedereen kan zich ontwikkelen passend wat bij hem of haar hoort en alle docenten zijn bereid om jou te begeleiden waar je goed in bent. Ontmoet ons op de open dag. 

Open dag november

Datum en tijden volgen

Studeren in deeltijd? Eindelijk een vak leren dat je raakt? Op je eigen niveau creatief en vakmatig leren fotograferen? Kom dan kennismaken op onze open dag bij Fotovakschool-locatie Boxtel aan de Parallelweg Zuid 33.

Open dag november

Datum en tijden volgen

Van mbo tot hbo en van voltijd tot deeltijd, de Fotovakschool geeft de kans en ruimte om je professioneel te ontwikkelen in de fotografie. Ontdek alles op onze hoofdvestiging aan de Spoorstraat 27 in Apeldoorn. 

Open dag november

10:00 - 15:00 uur

Gelegen in het hart van media valley en op loopafstand van het station, ligt de Dutch Filmers Academy; aan creativiteit geen gebrek. Ontmoet ons op de open dag aan de Korte Noorderweg 12.