Log in

Bezoek onze open dagen in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven of Rotterdam of kom een dag proefstuderen! Je kunt je ook aanmelden voor een persoonlijk opleidingsadvies of vanuit huis onze online open dagen "bezoeken".

 

Schermafbeelding 2021 03 16 om 11.39.08 verkleind

Nieuwsgierig naar de sfeer op onze academie? Bekijk op deze pagina de vlogs speciaal door onze studenten voor jou gemaakt of bekijk de trailer van onze academie. Ben je op zoek naar meer informatie of wil je de sfeer zelf ervaren? Dat kan! 

Open dagen en avonden (fysiek)

Tijdens de open dagen maak je kennis met onze docenten en studenten. Natuurlijk zie je ook alles van de locatie. Er zijn activiteiten, zoals fotoshoots en het bespreken van je portfolio.

Aanmelden voor de open dag is optioneel. Je kunt ook vrijblijvend naar binnen lopen!

Eerstvolgende open dagen:

Apeldoorn & Eindhoven: zaterdag 14 mei (10:00 - 15:00)
Amsterdam & Rotterdam: zaterdag 21 mei (10:00 - 15:00 (Amsterdam tot 16:00))

Aanmelden open dag Data open dagen

 

Open avond (online)

Interesse in een deeltijd film of fotografie opleiding? Tijdens onze online open avond krijg je een algemene voorlichting over de school en staan docenten en studenten klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je ontvangt een link voor Teams op het opgegeven tijdsblok. 

Datum: binnenkort bekend gemaakt

Aanmelden online open dag Data open dagenProefstuderen in de Praktijk 

Kom bij ons op locatie een dag(deel) proefstuderen! Tijdens het Proefstuderen in de Praktijk volg je samen met andere proefstudeerders een aantal lessen uit het lesprogramma van de opleiding waarin jij interesse hebt. Een inspirerende kans om de sfeer te proeven, te zien wat je kan verwachten van jouw favoriete opleiding én om de locatie te ontdekken! Je kunt kiezen voor onze mbo of hbo voltijdopleidingen. 

Aanmelden proefstuderen