Log in
Fotograaf: Riksta Dorhout

Regelmatig worden tijdens stages contacten voor het leven opgedaan. En daarmee draagt de stage een stukje bij aan je toekomst. Iets om bij stil te staan.

Zelfregie bij stages 

joomla blackEen stage kan veel zaken verduidelijken. Het geeft inzicht in wat bij je past en waar je talenten liggen. Het is een prettige manier van kennismaken met het werkveld. Een stage is belangrijk. Het maken van een gefundeerde beslissing voor een type stagebedrijf, helpt bij het uitstippelen van je toekomst. De Nederlandse Fotovakschool begeleidt je hierbij. Verder geven we je zelf ook veel verantwoordelijkheid; het solliciteren en het voeren van de gesprekken zijn leermomenten die we je niet willen ontnemen. Er zijn altijd genoeg bedrijven - in binnen- en buitenland - die stageplaatsen aanbieden. Je kunt hierbij denken aan mediabedrijven, reclamebureaus, fotografen, musea, studio’s, overheidsinstellingen en meer. 

Volg je een mbo-opleiding, dan loop je twee keer een half jaar stage. Hbo’ers lopen in het vierde jaar vijf maanden stage.


Contact

Het stagebureau is per mail te bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..