Zoals de stad Amsterdam, bruist de vestiging van de Nederlandse Fotovakschool Amsterdam van creativiteit. Gelegen in het centrum van de stad cultiveren we het bruisende karakter van de stad zelf.

In het voormalige pand van De Appel (centrum voor hedendaagse kunst) vind je de Nederlandse Fotovakschool van Amsterdam. Met de mooie ligging te midden van de Herengracht en de Keizersgracht, biedt de academie al lange tijd de kans aan hobbyisten om uit te bloeien tot toekomstig professional. De sprankelende vestiging in Amsterdam heeft naam opgebouw met de opleiding Fotografische Vormgeving. Hieruit hebben vele fotografietalenten zich verder kunnen ontwikkelen en hun kennis kunnen verbreden. Behalve deeltijd- en erkende voltijdopleidingen op mbo- en hbo-niveau, biedt Amsterdam ook cursussen aan. Naast het indrukwekkende gebouw en de lessen in kleine groepen, worden de studenten met hun fotografisch oog ook geïnspireerd door toonaangevende musea en andere bezienswaardigheden. Amsterdam is dé vestiging voor fotografisch interessante plekken!

Nieuwe Spiegelstraat 10
1017 DE Amsterdam