Zoals de stad Amsterdam, bruist de vestiging van de Nederlandse Fotovakschool Amsterdam van creativiteit.

In het voormalig IKEA-hoofdkantoor vind je de Nederlandse Fotovakschool van Amsterdam. De sprankelende vestiging heeft in de hoofdstad een grote naam opgebouwd met verschillende opleidingen en is sinds de zomer van 2019 te vinden in Amsterdam-Zuidoost. Een gebied dat volop in ontwikkeling is en waar een bruisende studentencampus wordt gebouwd. Behalve erkende opleidingen in voltijd en deeltijd biedt de Fotovakschool Amsterdam ook cursussen aan. Naast de faculteit Nederlandse Fotovakschool is in dit pand tevens de faculteit Dutch Filmers Academy gevestigd. Hiermee wordt in het hele palet van beeldcreatie voorzien. Kortom, een plek waar synergie en gezelligheid centraal staan. Naast het indrukwekkende gebouw en de lessen in kleine groepen, worden de studenten met hun fotografisch oog ook geïnspireerd door grote merken om de hoek. Amsterdam is dé vestiging om uit te groeien tot creatief fotografisch ondernemer!

De academie is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer. Station Amsterdam Holendrecht ligt op loopafstand. Dit station heeft een rechtstreekse treinverbinding vanuit Utrecht en Hilversum. In principe zijn er geen parkeerplaatsen bij school beschikbaar. In de naaste omgeving kan wel geparkeerd worden.

Nederlandse Fotovakschool Amsterdam
Paasheuvelweg 5