Log in

Met meer vestigingen vind je de Nederlandse Fotovakschool verspreid over heel Nederland. Sinds medio 2019 kun je ook in het bruisende en creatieve Eindhoven terecht!

 

Aanmelden open dag

Opleidingswensen van studenten kunnen heel verschillend zijn. Als één van de oudste en meest gerenommeerde opleidingsinstituten voor beroepsfotografen en allround filmmakers hebben wij daar als Nederlandse Academie voor Beeldcreatie al jarenlang ervaring mee. Met een groeiende vraag naar fotografieonderwijs mag de Nederlandse Fotovakschool op een prominente plaats in het zuiden niet ontbreken. Naast Apeldoorn, Amsterdam en Rotterdam mag sinds medio 2019 ook het bruisende en creatieve Eindhoven aan dit mooie rijtje worden toegevoegd. Naast de faculteit Nederlandse Fotovakschool is in dit pand tevens de faculteit Dutch Filmers Academy en de faculteit Amsterdam Film School gevestigd.

Onze school staat op de TU/e Campus, een dynamische onderwijsomgeving waar nationale en internationele studenten elkaar ontmoeten en waar technologie, wetenschap, onderwijs en design zorgen voor onderlinge kruisbestuiving. Ook op het gebied van cultuur en uitgaan is er in Eindhoven van alles te zien en te doen. Onze academie is daarnaast gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en op de TU/e Campus is de mogelijkheid van betaald parkeren. Kijk op de website van de TU/e voor meer informatie omtrent tarieven en betaling: https://www.tue.nl/en/our-university/tue-campus/

 

 

Contact

 

Nederlandse Academie voor Beeldcreatie
TU/e Campus, IPO-Gebouw (laagbouw)
De Lismortel 23
5612 AR Eindhoven

 

085 019 0391

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Directeur

 

Dhr. B. (Brendan) van den Beuken

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.