Met meer vestigingen vind je de Nederlandse Fotovakschool verspreid over heel Nederland. Vanaf medio 2019 kun je ook in het bruisende en creatieve Eindhoven terecht!

Opleidingswensen van studenten kunnen heel verschillend zijn. Als één van de oudste en meest gerenommeerde opleidingsinstituten voor beroepsfotografen en allround filmmakers hebben wij daar als Nederlandse Academie voor Beeldcreatie al jarenlang ervaring mee. Met een groeiende vraag naar fotografieonderwijs mag de Nederlandse Fotovakschool op een prominente plaats in het zuiden niet ontbreken. Naast Apeldoorn, Amsterdam en Rotterdam mag nu ook het bruisende en creatieve Eindhoven aan dit mooie rijtje worden toegevoegd.

Onze school staat op de TU/e Campus, een dynamische onderwijsomgeving waar nationale en internationele studenten elkaar ontmoeten en waar technologie, wetenschap, onderwijs en design zorgen voor onderlinge kruisbestuiving. Ook op het gebied van cultuur en uitgaan is er in Eindhoven van alles te zien en te doen. Onze nieuwe locatie is daarnaast gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en op de TU/e Campus is de mogelijkheid van betaald parkeren.

TU/e Campus
IPO-Gebouw (laagbouw)