Log in

Evianne is in 2017 afgestudeerd aan de Fotovakschool, toen nog in Venlo. Daar deed zij de mbo fotografieopleiding. In de tussentijd heeft ze al veel verschillende publicaties weten te bemachtigen in onder andere Parijs & Los Angeles. Ook heeft Evianne al in verschillende tv-programma’s mee mogen draaien, zoals Hollands Next Top Model.

15P3A4550bw 2 web

Evianne Wiegers is een enthousiaste portretfotograaf uit Deurne (Noord-Brabant). Van tv-programma’s tot bruiloften en van campagneshoots tot portfolioshoots voor modellenbureaus: Iedere dag is anders voor Evianne!

Voor Evianne is het vastleggen van modellen op een natuurlijke manier het leukste wat er is. Of dit nou in haar eigen fotostudio is of juist op locatie.

De foto’s van Evianne zijn natuurlijk en warm en doordat ze een goede kijk heeft op de perfecte compositie is het eindresultaat daarmee verbluffend. In de fotografiewereld is het hebben van een uitgesproken stijl zeker een pré. Bij het zien van Evianne's portfolio valt op dat het een mooi geheel vormt met allerlei verschillende shoots.

"Het leukste aan mijn vak vind ik het werken met mensen. Ik werk met doorgewinterde modellen die ik bijna geen aanwijzingen meer hoef te geven, maar ook met mensen die voor het eerst voor de camera staan. Juist dit zorgt ervoor dat iedere shoot anders is."

5P3A2697 web