Log in

Basis Photoshop

Ben jij gefascineerd door beelden en wil je meer weten over digitale beeldbewerking? Zet dan nu je eerste stap! Wij leren je alle basistechnieken van het bewerken van beeld. Hierna heb je de benodigde basiskennis in huis om zelf foto's te kunnen bewerken, maar je kunt je ook verder verdiepen met het Vervolg Photoshop.

Opleiding

Basis Photoshop is oriënterend en voor iedereen die gefascineerd is door beeldbewerking en graag zelf aan de slag wil, maar nog niet goed weet hoe. Je leert de basiskennis van de beeldbewerking in Adobe Photoshop. Leuk en leerzaam voor het uitbreiden van je photoshopskills.

Basiskennis

We behandelen de meest gangbare gereedschappen binnen Photoshop. Je leert creatief om te gaan met sectiegereedschappen, lagen en laagmaskers en non-destructief retoucheren. We leren je ook hoe je gebruik kunt maken van startfilters en smartobjects.

 

Curriculum

Studieduur

De studieduur bedraagt 4 dagdelen. De lessen vinden online plaats.

 

Startdatum en lesrooster

Les

Locatie

Lestijden

Startmoment

Prijzen 1-2-2024 tot 1-2-2025

4 dagdelen 

 € 275

 

Benodigdheden

Bij aanvang heb je een notebook met Adobe Creative Cloud software (Adobe studentenversie) nodig. De studentenversie van Adobe kan tegen ongeveer 140 euro per jaar via de school worden aangeschaft. De keuze tussen Windows of Mac is aan de student zelf en is afhankelijk van de wensen en het beschikbare budget. Voor de systeemeisen verwijzen wij je naar de website van Adobe: https://helpx.adobe.com/nl/photoshop/system-requirements.html.

Toelatingseisen

Voor het volgen van Basis Photoshop is geen vooropleiding vereist.

Studiefinanciering

Niet van toepassing. 

Facts 

Niveau Basis, oriënterend
Studieduur 4 dagdelen, online
Stage Nee
Diploma Certificaat
Toezicht NRTO
Titel Nee
Fiscaal aftrekbaar Nee

Studiefinanciering

Nee

Bezoek een open dag