Log in

Masterclass verdieping portret

Fotograaf: Ramona Brand

De masterclass verdieping portret is bedoeld voor (beroeps)fotografen die meer uit portretfotografie willen halen door de belichting van meerdere invalshoeken over portretfotografie.

Opleiding

Fotografen die al een geruime tijd bezig zijn met fotografie of zelfs al een opleiding in fotografie succesvol hebben afgerond, kunnen zich tijdens deze masterclass verder verdiepen. Portretfotografie kan op diverse wijzen worden toegepast. Deze uiteenlopende en specialistische invalshoeken komen verdiepend aan bod.

De masterclass is praktijkgericht en je gaat in de professionele studio’s van onze academie met allerlei lichtopstellingen aan de slag. Het gaat niet alleen over het fotograferen zelf, maar ook over het ontwikkelen van een concept, keuzes van omgeving en styling tot digitale nabewerking. Theorie, praktijk, demonstraties en zelfstandig werken wisselen elkaar af.

Wat er klassikaal behandeld en geoefend wordt zijn uiteenlopende verlichtingstechnieken en verschillende vormen van portretfotografie (corporate- en publieksportretten). Ook is er ruimte om tegemoet te komen aan individuele behoeften van cursisten. We kunnen jouw portfolio bekijken, gerichte oefeningen geven om nieuwe stappen in jouw ontwikkeling te zetten, helpen bij het opzetten van een project of op andere manieren je individuele behoeften tegemoet komen. Ook komt master fotograaf Anne Claire de Breij op bezoek om een gastles te verzorgen.

Programma

De masterclass verdieping portret bestaat uit 4 lesdagen.

 

Curriculum

Startdatum en lesrooster

Les

Locatie

Lestijden

StartmomentPrijzen 1-2-2024 tot 1-2-2025

4 lesdagen 

 € 695

 

Benodigdheden

Tijdens de masterclass werk je met jouw eigen digitale spiegelreflex- of systeemcamera.

Toelatingseisen

De masterclass verdieping portret is te volgen door een ieder die al een geruime tijd bezig is met fotografie of die al een opleiding in fotografie succesvol heeft afgerond. We verwachten dat je voldoende kennis en ervaring in fotografie met een DSLR of DSLM-camera hebt.

Studiefinanciering

Niet van toepassing. 

Facts 

Niveau Gevorderd, verdiepend
Studieduur 4 lesdagen
Stage Nee
Diploma Certificaat
Toezicht NRTO
Titel Nee
Fiscaal aftrekbaar Nee

Studiefinanciering

Nee

Bezoek een open dag