Log in

Vervolgcursus Photoshop

Fotograaf: Frederique Bijl
Ben jij gefascineerd door beelden en heb je de Basiscursus Photoshop afgerond of beschik je zelf al over de nodige basiskennis van beeldbewerking? Zet dan de volgende stap in digitale beeldbewerking en kies voor de Vervolgcursus Photoshop.

Opleiding

Als je al de nodige basiskennis over Photoshop hebt opgedaan dan is de Vervolgcursus Photoshop een hele leerzame cursus om je vaardigheden verder uit te breiden. Deze vervolgcursus is een verdiepende cursus voor iedereen die gefascineerd is door beeldbewerking en graag de volgende stap zet. Creëer alles wat je kunt bedenken.

Verdieping

Het programma van de Vervolgcursus Photoshop is gericht op een verdieping van de digitale beeldbewerking. De cursus is met name gericht op het maken van een goede montage. Een beeld samenstellen uit meerdere afbeeldingen dus. We gaan kijken hoe je een portret vrijstaand kunt maken om hem vervolgens naadloos in een andere foto te plakken. Hoe kan je onderdelen schalen of vervormen en hoe maak je een schaduw binnen een montage. Tevens gaan we aan de slag met high end portretretouche.

 

Curriculum

Studieduur

De studieduur bedraagt 4 dagdelen.

 

Startdatum en lesrooster

Les

Locatie

Lestijden

Startmoment

Prijzen 1-2-2021 tot 1-2-2022

4 dagdelen

€ 225

 

Benodigdheden

Bij aanvang van de cursus heb je een notebook met Adobe Creative Cloud software (Adobe studentenversie) nodig. De studentenversie van Adobe kan tegen ongeveer 140 euro per jaar via de school worden aangeschaft. De keuze tussen Windows of Mac is aan de student zelf en is afhankelijk van de wensen en het beschikbare budget. Voor de systeemeisen verwijzen wij je naar de website van Adobe: https://helpx.adobe.com/nl/photoshop/system-requirements.html.

Toelatingseisen

De Vervolgcursus Photoshop is te volgen wanneer je de Basiscursus Photoshop hebt afgerond of als je zelf al beschikt over de nodige basiskennis van digitale beeldbewerking.

Studiefinanciering

Niet van toepassing. 

Facts 

Niveau Gevorderd, verdiepend
Studieduur 4 dagdelen
Stage Nee
Diploma Certificaat
Toezicht NRTO
Titel Nee
Fiscaal aftrekbaar Nee

Studiefinanciering

Nee

Bezoek een open dag