Log in
Fotograaf: Linda Hutten

Schrijf je in de periode van 11 januari t/m 31 januari 2021 in voor een opleiding aan de NAVB en ontvang 10 procent korting!

Ben jij gefascineerd door beeld en wil je starten met een opleiding in de fotografie? Wij bieden verschillende deeltijdopleidingen aan. Van een oriënterende Basisopleiding van drie maanden tot een twee- of driejarige deeltijdopleiding die goed te combineren is met je gezin, je baan of een andere studie. Zet nu de stap richting professioneel fotograaf en ontvang 10 procent korting!

De korting wordt verrekend met het lesgeld wanneer jij je inschrijft in de periode van maandag 11 januari t/m zondag 31 januari 2021 voor de Basisopleiding Fotografie, de deeltijd Vakopleiding Fotografie of Photographic Design. Let op! De deeltijd Vakopleiding Fotografie en Photographic Design zijn meerjarige opleidingen. De korting is alleen geldig op het eerste leerjaar.


Meer informatie over de opleidingen

Basisopleiding Fotografie

Ben jij gefascineerd door fotografie, maar twijfel je over een beroepsopleiding? Zet dan je eerste stap in de richting van professioneel fotograaf met de Basisopleiding Fotografie. Daar leer je alle basistechnieken van digitale fotografie. Na de Basisopleiding Fotografie weet jij precies of een carrière als fotograaf bij jou past!

Deeltijd Vakopleiding Fotografie

Studeren combineren met je gezin, je baan of met een andere studie? Met de deeltijd Vakopleiding Fotografie kan dat. Je wordt opgeleid tot professioneel fotograaf zonder je dagelijkse bezigheden op te moeten geven. Tijdens de Vakopleiding Fotografie maak je kennis met alle facetten van digitale fotografie: het vertalen van een idee naar een creatieve fotografische oplossing, werken met alle soorten apparatuur in studio’s en digitale werkplaatsen en het ontwikkelen van je eigen stijl. Net als in de praktijk kenmerkt de Vakopleiding Fotografie zich door variatie in inhoud en werkvormen.

Photographic Design

Vakmanschap gecombineerd met creativiteit en inspiratie. Dat is waar de opleiding Photographic Design om draait. Je vertaalt een idee of visie naar een concept om juist dát beeld te maken dat raakt. Een beeld dat veel verder gaat dan techniek alleen. Als afgestudeerd Photographic Designer weet jij met je werk mensen te raken, een verhaal te vertellen.