Log in

Hartverwarmende reacties die ons hebben mogen bereiken

“Ik hoop dat iedereen van de school nog gezond is en dat jullie allemaal het hoofd boven water houden in deze moeilijke periode!”

“Mijn dank voor de manier waarop u uw best doet om leerlingen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen met betrekking tot de verschillende opleidingen.”

“Ontzettend fijn te lezen dat de lessen op een bepaalde manier toch doorgang kunnen vinden.”

“Wat hebben jullie dit mooi opgelost. Ondanks alle bijzondere omstandigheden houden jullie alle aandacht voor de kwaliteit van de opleiding en het belang van een goede basis.”

“Wat een moeilijke situatie zeg! Ik ben blij dat we overgaan op digitaal lesgeven. Dat wordt ook wel weer een leuke uitdaging!”

“Jammer dat we nog geen like-button hebben. Echt top die Corona-FAQ’s!”

“Met zijn allen gaan we dit redden en maken, dat is mijn devies.”

“Petje af voor jullie. Wat een klus en wat hebben jullie dit netjes doorgevoerd allemaal.”

Goed nieuws: vanaf zaterdag 21 maart hebben wij onze lessen online hervat. In verband met het coronavirus kunnen we op dit moment geen klassikaal onderwijs verzorgen. Dat vraagt om wat creativiteit.

FAQ Corona


Het laatste nieuws vanuit onze academie


Laatste update: woensdag 1 april 2020

Tijdens de persconferentie van 31 maart heeft premier Mark Rutte bekend gemaakt dat de maatregelen die golden tot 6 april worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Voor onze scholen geldt dat er geen klassikaal onderwijs zal worden gegeven t/m de meivakantie. Op al onze vestigingen loopt de meivakantie door t/m 3 mei. Wij zullen onze lessen daarom digitaal voortzetten, zodat we onze studenten van onderwijs kunnen blijven voorzien.


Update: woensdag 25 maart 2020

Op dit moment verandert de situatie rondom de coronacrisis nog steeds. We hebben op 23 maart te horen gekregen dat er strengere maatregelen genomen worden tot 1 juni. Let wel: de maatregelen gelden niet voor bepaalde sectoren zoals het onderwijs. Hiervoor worden aparte maatregelen gecommuniceerd.
Richtlijnen voor het onderwijs na 6 april zijn op dit moment nog niet concreet gemaakt. Mochten er maatregelen genomen worden waardoor we ons onderwijs wederom anders in moeten richten, dan brengen we je daarvan direct op de hoogte.


Update: dinsdag 24 maart 2020

Vanwege de uitzonderlijke situatie waar we met z'n allen mee te maken hebben, is de mogelijkheid tot inschrijving voor onze voltijdopleidingen verlengd van 1 juni 2020 naar 1 juli 2020. Daarnaast zullen de intakegesprekken gewoon doorgaan, maar deze zullen worden afgenomen via Skype of Facetime.


Update: donderdag 19 maart 2020

We hebben een paar dagen de tijd genomen om in deze bijzondere tijden te zoeken naar alternatieven voor het fysieke onderwijs nu les op onze vestigingen even niet mogelijk is. Om onze studenten en cursisten zoveel mogelijk te blijven bedienen, heeft dit tot het besluit geleid dat we vanaf zaterdag 21 maart tot maandag 6 april onze lessen online gaan aanbieden. Docenten en studenten hebben een bericht ontvangen hoe dit logistiek in zijn werk zal gaan. Het zal van iedereen wat flexibiliteit en creativiteit vragen, maar creatief zijn we!
Het is heel begrijpelijk wanneer je als student nog met een aantal vragen zit. Daarom hebben we voor jou een speciale FAQ-pagina gemaakt over ons onderwijs in tijden van de coronacrisis. Verder blijven we je uiteraard op de hoogte houden via de website en het dashboard.


Update: zondag 15 maart 2020, 17:30 uur

Een half uur geleden is door het kabinet besloten dat alle scholen worden gesloten. Uiteraard sluiten wij ons hier bij aan. Dit betekent dat er de komende week geen les wordt gegeven. Ben je student dan hoef je de komende week dus niet naar school te komen. Wij proberen zo snel mogelijk de lessen digitaal te hervatten. Via de site houden we je op de hoogte. Onze studenten en medewerkers informeren we via ons dashboard.


Update: donderdag 12 maart 2020

In verband met de nieuwe maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben wij als academie besloten de komende open dagen uit te stellen. Het gaat om de open dagen op onze vestigingen in Apeldoorn, Eindhoven en Amsterdam welke gepland stonden op zaterdag 14 maart en zaterdag 21 maart. De nieuwe data volgen en zullen op de website bekend worden gemaakt. 

14 maart | open dag Apeldoorn: uitgesteld 
14 maart | open dag Eindhoven: uitgesteld
21 maart | open dag Amsterdam: uitgesteld