Log in
Vanaf komend schooljaar openen wij de deuren van onze gloednieuwe vestiging in het zuiden van het land. Wil jij uitgroeien tot creatief fotografisch ondernemer in een bruisende stad als Eindhoven? Meld je dan snel aan voor één van onze fotografieopleidingen. Inschrijven is nog mogelijk tot 1 juli!

 

Studeren in het centrum van Eindhoven, een dynamische onderwijsomgeving, gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer, nationale en internationale studenten verenigt op één campus, onderlinge kruisbestuiving, een omgeving waar ontmoeten en samenwerken centraal staan, vele mogelijkheden op het gebied van uitgaan en cultuur. Is dit de plek waar jij jezelf ziet studeren aan één van onze fotografieopleidingen? Het is mogelijk nu wij in Eindhoven van start gaan. Op dit moment is er een verbouwing gaande om van het pand op de TU/e Campus een plek te maken waar onze studenten kunnen uitgroeien tot beroepsfotograaf, maar vanaf het nieuwe studiejaar zijn wij klaar om met z'n allen te starten aan een mooie, nieuwe periode. 

In Eindhoven biedt de academie ruimte voor zowel de deeltijd als voltijd fotografiestudent. Binnen het domein beeldcommunicatie is er veel diversiteit. Studenten die gedegen voorbereid willen worden op de beroepspraktijk als fotograaf kunnen hier hun opleiding starten. Eveneens kunnen beeldliefhebbers die hun kennis en visie willen verbreden op het gebied van beeldcreatie hier hun talenten inzetten en een eigen stijl ontwikkelen. 

De open avonden en open dag zijn in Eindhoven inmiddels voorbij en wij kijken terug op gezellige en inspirerende dagen. Mocht je toch nog meer informatie ontvangen over onze opleidingen dan kun je te allen tijde contact met ons opnemen. Wacht alleen niet te lang met inschrijven, want dit is nog mogelijk tot 1 juli!