"Bezoek" onze speciale online open avonden.

Bekijk de trailer van onze academie

Neem op dinsdag 18 augustus 2020 een digitaal kijkje op onze vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven of Rotterdam. Zo kun jij je optimaal oriënteren op een opleiding. Nieuwsgierig naar de sfeer op school of vragen over de opleiding van jouw keuze? Kijk naar de vlogs speciaal door onze studenten voor jou gemaakt. Liever één op één in gesprek met een docent, student of directeur? Dat kan, zij zitten klaar voor een videogesprek. Dus vraag maar raak. Op deze dag kan je gelijk je online intakegesprek voeren. Nieuwsgierig geworden? Bekijk alvast de trailer van onze academie. We zien je graag online terug tijdens onze online open avond.

Liever één van onze medewerkers telefonisch spreken op die dag? Ook dat kan! Bel 055 356 05 22 en we staan je graag te woord!

De nieuwe data worden t.z.t. bekend gemaakt. Houd de website goed in de gaten!

Aanmelden open avond

Wat maakt onze school zo uniek?

Wat zeggen onze (oud)studenten?

Loop mee met onze student in Amsterdam

Loop mee met onze student in Apeldoorn

Loop mee met onze student in Rotterdam

Loop mee met onze student in Eindhoven